26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

„F.A.D. (Noduri și plăci)” la FITN Arad

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria s-a întors de curând de la cea de-a șasea ediție a Festivalului de Teatru Nou de la Arad, unde a participat cu spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)”, de Nicola Wilson, regia Horia Suru.

Ca în fiecare an, trupa orădeană s-a bucurat de succes și a fost răsplătită cu aplauze. Reacțiile pozitive nu întârziat să apară nici în presă, redactorul și coordonatorul site-ului Bookhub.ro afirmând:

„F.A.D. este un spectacol de revăzut, e unul dintre cele pe care le porți cu tine prin lume până când intri din nou în sala de teatru. E contemporan, e cu și despre spaimele noastre, e despre cum nu ne trăim viețile. Este un spectacol pe care l-aș vedea jucat în București și nu doar aici. Și faptul că l-am văzut în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou de la Arad (ediția a VI-a) – FITN6, mă duce cu gândul și la deviza sub care se desfășoară anul acesta festivalul: „Învață din viață!”. Căci, ce alt spectacol mai potrivit să fie pentru a ilustra acest slogan, decât F.A.D.?”

Ciprian Blejan

Curatorul Festivalul Internațional de Teatru Nou a fost anul acesta criticul de teatru Claudiu Groza, care a selectat 20 de spectacole de teatru produse de companii de stat sau independente din Bucureşti şi din ţară, precum şi două spectacole străine, din Olanda şi Spania. Ne bucurăm că am făcut și anul acesta parte din programul festivalului și sperăm ca această experiență să se repete multe ediții de acum înainte.

De la Arad ne îndreptăm spre Festivalul Internațional de Teatru „Atelier” tot cu spectacolul „F.A.D. (Noduri și plăci)”, care se va juca în data de 2 iunie, de la ora 17:00, la Teatrul Municipal Baia Mare.

Felicitări echipei spectacolului „F.A.D. (Noduri și plăci)” pentru succesul înregistrat!

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI