1.5 C
Aleşd
marți, 19 martie 2024

Victorie pentru CAO cu U Cluj şi calificare în 16-imile cupei

Băieţii de la CAO s-au mobilizat exemplar şi au reuşit miercuri o frumoasă performanţă, cea mai mare, de altfel, de până acum, din scurta istorie, de la reînfiinţare. 

- Publicitate -

Deşi au avut în faţă o echipă de tradiţie din fotbalul românesc, jucătorii pregătiţi de Florin Fărcaş nu s-au lăsat intimidaţi. Mai mult, în prima repriză, nu numai că s-au bătut de la egal la egal cu partenerii lor de întrecere, dar chiar au avut mai multe ocazii decât aceştia, dintre care, pe două le-au fructificat. Mai întâi, în minutul 35, prin Marian Porumb, care a înscris un gol frumos cu un şut lobat de la marginea careului, şut care l-a surprins pe portarul Micle, uşor ieşit în întâmpinare. Mingea s-a dus sub transversală.

Nu au trecut decât patru minute şi CAO a făcut 2-0, spre marea bucurie a suporterilor orădeni, prezenţi în număr de aproximativ o mie la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Până la pauză, Cristian Copil şi Constantin Roşu au avut şi ei două ocazii bune, dar le-au irosit, cum şi oaspeţii au ratat prin Blejdea.

În partea a doua, după ce tehnicianul Erik Lincar a efectuat patru schimbări la pauză, clujenii au dominat jocul, dar nu au reuşit mai mult de un gol, prin Dragoş Tescan, în minutul 64. În rest, orădenii s-au apărat foarte bine şi au ştiut să ţină re rezultat, obţinând, în final, o victorie frumoasă, cu 2-1, victorie care a declanşat fiesta, atât în rândul echipei orădene, cât şi în tribune, spectatorii orădeni aplaudând îndelung favoriţii.

CA Oradea – Universitatea Cluj 2-1 (2-0)
Au marcat: Flaviu Porumb (min. 35) şi Florin Chitaș (min. 39) / Dragoș Teşcan (min. 64)

CAO: Barabaș – Gunie, C. Letan – ctp., D. Stan, L. Ioviță (min. 65 M. Kovacs) – G. Cherman, R. Ardelean – Cr. Copil, C. Roșu (min. 82 M. Hosu), Fl. Chitaș (min.67 Al. Lezeu) – Porumb (min. 67 Gheorghiță). Antrenori: Florin Farcaș, Dorin Mihuț și Vlad Ghețe

U Cluj: G. Micle – M. Ciobanu, C. Gugu – ctp, T. Vomir, Taub (min. 46 Fl. Mitrea) – D. Novac (min. 46 Ribeiro Hora), Cr. Balgiu – D. Teşcan (min. 78 Alarcon), V. Moraru, A. Blejdea (min. 46 Haită) – A. Voinea (min.46 Al. Boiciuc). Antrenori: Erik Lincar, Viorel Domocoș şi Alexandru Chirilov.

Au arbitrat: Cătălin George Roman (Timișoara) – Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Răzvan Nistoran (Reșița). Arbitru de rezervă: Alexandru Gornic (Arad)

În şaisprezecimile de finală, care sunt programate pe data de 22 septembrie, vor intra în competiţie şi echipele de primă ligă, prilej pentru iubitorii fotbalului bihorean de a aştepta la Oradea o nouă echipă cu nume fotbalul românesc.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,134FaniÎmi place
1,741CititoriConectați-vă
396CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI