20.3 C
Aleşd
duminică, 19 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Victorie in deplasare – A.C.S. Slovan Valea Cerului – C.S. Vadu Crisului 1-3

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Sambata, vreme splendida pentru fotbal pe stadionul din Suplacul de Barcau. Cele doua echipe combatante au oferit un spectacol sportiv laudabil, in limitele unui fair play deosebit.

- Publicitate -

“Fotbalul este o înfruntare dificilă și ei (fotbaliștii) nu sunt primadone. Dar este un joc frumos, “spunea Regina Elizabeth II. Marele antrenor Arsene Wenge sustinea ca “Nu este nici o rușine în a vrea să câștigi, dar totul trebuie făcut așa cum trebuie, în spiritul fotbalului.” Sambata cei prezenti la acest meci, au avut ocazia sa vada ca se poate acest lucru.

Meciul Slovan – CS Vadu Crisului a fost asteptat cu mare interes, avand in vedere faptul ca in play out-ul ligii a patra, seria 1, cele doua echipe si formatia din Cheresig lupta ca sa evite retrogradarea in esalonul 5. In ciuda acestui fapt sambata de la orele 11 la Suplac a fost un meci deschis, placut, in care cele doua formatii au luptat cu garda deschisa, creind faze spectaculoase la cele doua porti. Oaspetii de la Vadu Crisului, asezati foarte bine pe teren, cu o linie de fund omogena, foarte stabila si cu o linie de mijloc care controla toate mingile aruncate de gazde, au condus ostilitatile in prima parte a jocului, Bogdan Razvan, Popa Ciprian si extrema dreapta juniorul Sipos David ratand mai multe ocazii pe care normal  scria “gol”. Soarta meciului s-a decis insa in doua minute, cand cei doi atacanti ai oaspetilor (Bogdan si Popa) au marcat in minutele 30 si 32 dupa doua faze foarte bine construite.

Repriza a doua a inceput cu iuresul gazdelor, dar acest elan a fost stopat in minutul 58, cand la o combinatie pe partea stanga, capitanul oaspetilor, fundasul stanga Catalin Popa, dupa o combinatie reusita a inscris cu un sut plasat in stanga portarului gazdelor. Slovan a incercat prin cateva contraatacuri sa modifice scorul de pe tabela. Au reusit nesperat in minutul 68, din penalty prin Kovacs József, dupa ce arbitrul, care pana in acel moment a condus excelent partida, neasteptat, la o faza confuza a aratat pe punctul de la 11 metri pentru gazde. Din acel moment, cei 70-80 de persoane din tribune, la orice centrare in careu-atat al gazdelor, cat si al oaspetilor-cereau penalty….

Felicitari componentilor si conducerii celor doua echipe, care in preajma pastelui catolic au oferit un spectacol sportiv deosebit publicului si o delectare in aer liber iubitorilor sportului cu mingea de fotbal.

In urmatoarea etapa formatia din Vadu Crisului va primi pe teren propriu, intr-un derby local, vizita echipei din Alesd.

C.S. Vadu Crisului a început jocul cu: Géczi Mihai, Postolachi Daniel, Marius, Marghitas Dan, Tipea Alexandru, Seghedi Radu, Popa Catalin, Popa Ciprian, Sipos David, Bogdan Razvan, Fora Andrei. Au mai jucat Kiss Geczi Mihai, Hasas Akos, Chereji Tiberiu si Pontos Tamas.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,525FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI