United Bihor și Dream Team București s-au întâlnit duminică pe Stadionul Foresta din Tileagd

447
ACS United Bihor

Echipele, United Bihor și Dream Team București s-au întâlnit duminică pe Stadionul Foresta din Tileagd, în cadrul Ligii a II-a la fotbal feminin. Ce a început bine pentru echipa antrenată de Csaba Ficuț s-a terminat rău.

„Un joc care a respectat statutul de derby pentru locul întâi în care am inceput bine și chiar am reușit să deschidem scorul prin Barta Barbara dupa o fază individuală, dar două greșeli în defensivă au întors soarta meciului în doar 5 minute! Din păcate in curs de 3 minute trebuia să facem două schimbari, din cauza accidentărilor, care ne a scos din ritm!

În repriza secundă, mai ales pe final am avut, din nou, ocazii mari de a înscrie, dar nu am reușit să introducem mingea în poartă. Ne a învins o echipă tânără, dar bine organizată și disciplinată. Trebuie sa mai muncim și să ne îmbunătățim procentajul de fructificare al ocaziilor avute în fața porții. Am ratat cu prea mare ușurință prin Kosa (14,78.85), Marta (40) și Crăciun (67), iar când ratezi mult, fotbalul te pedepsește. Strângem rândurile, învățăm din înfrângeri și mergem mai departe, deoarece Fotbalul ne unește!”, a declarat Csaba Ficuț, președinte și antrenor al United Bihor.

Pentru United Bihor au evoluat: Adelina Popa – Adriana Farcaș, Elisabeta Tyioran, Carla Chișe, Kinga Crăciun – Alexandra Pantea, Daiana Nasie (26 Bianca Gheban), Dorina Ardelean, Alina Tocai – Barbara Barta (29 Gianina Marta, 65 Andreea Moza), Szandi Kósa. Rezerve neutilizate: Alexandra Ionescu, Ramona Zugun și Bianca Ciule.