UNITED BIHOR – POLI TIMISOARA 9-1. La junioare 1-0

142
United Bihor
 

Echipa de fotbal feminin care reprezintă județul nostru in elita fotbalului romănesc a continuat seria meciurilor amicale. De aceasta dată adversarul a fost colega de Liga a 2 a, ACS Poli Timisoara. Echipele au masurăt forțele la ora actuală si la nivelul de junioare U17. Meciurile sau desfăsurat la baza sportivă ,,Foresta,, din Tileagd, pe un teren acoperit de zăpada, dar totodată practicabil pentru fotbal.

​În deschidere au jucat junioarele U17. După un meci intens, cu multe ocazii de gol la ambele porți, fetele de la United au reușit să se împună în urma reușitei din prima repriza de Barta Barbara, cu 1-0.

​A urmat meciul senioarelor, în care fetele de la United Bihor s-au impus cu un scor de K.O 9-1 (6-1). Tabela de marcaj a fost deschis de Kosa Alexandra in minutul 2, la care oaspetele au mai reușit sa răspundă cu 3 minute mai tărziu. Mulțumită jocului ofensiv, și a unei pregătiri fizice actuale mai bune, bihorencele s-au deprins ușor modificănd tabela de marcaj păna la pauză la 6-1.

În repriza secunda, terenul a devenit tot mai greu, și asta a pus amprenta pe jocul ambelor echipe. Seria golurilor a reprizei secunde a fost deschis tot de ,,Szandi,, urmând golurile lui Craciun si Margină.

Csabi Ficut: ,,Încet, încet arătăm cumva, deși mai avem foarte mult de lucrat, la toate capitolele. M-am bucurat că am jucat pe un teren mai greu, acoperită de zăpadă, am avut și un antrenament bun fizic. Nu pun accent pe rezultat în meciurile amicale dar totuși arata bine, și putem visa la ceva frumos. Am un respect deosebit față de aceste fete, care la -7 grade au jucat cu multa determinare si ambiție. Cred că aceste fete ar merita mult mai mult, de o masă după meci, dar acum nu doresc să intru în detalii legate de aspectul financiar”.

A fost al doilea meci de verificare în acest an pentru United Bihor după victoria împotriva echipei Olimpia Gherla din liga a 3 a, scor 3-1 (Pantea 2, Nasie Daiana) disputata acum 10 zile la Cămpia Turzii. Săptămăna viitoare vor primi vizita campioanei Olimpia ,, U ,, Cluj, a mai spus Ficut.

Caseta tehnica: United Bihor –Poli Timișoara 9-1 (6-1)

Marcatoare: Kosa Alexandra min 2, 8, 21, 38, 40 si 58; Tocai Alina 26; Margina Bianca 75; Craciun Kinga 80.

Lotul utilizat United Bihor: Popa Adelina-Popa Mariana, Zugun Ramona, Goga Georgiana, Craciun Kinga, NasieDaina, Moza Andrea, Ardelean (Varzaru) Dorina, Pantea Alexandra, Tocai Alina, Kosa Alexandra a mai jucat Ionescu Alexandra, Daraban Adela, Margina Bianca.

Junioare: Popa Adelina-Herbei Romina, Ciule Bianca, Margina Bianca, Anca Marina, Crăciun Stefania, Chise Carla, Carasel Carla, David Mara, Koos Boglarka, Barta Barbara, Bianca Gheban.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.