26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Laviniu Chiş a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2018 la Clubul Sportiv Universitar Oradea

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

Desfăşurată şi în acest an la LPS Bihorul, Gala Atletismului Bihorean a avut menirea de a-i premia, sâmbătă, pe cei mai buni atleţi ai judeţului Bihor din 2018.

Primul în acest clasament, întocmit de Asociaţia Judeţeană de Atletism, a fost, cum era de aştaptat, alergătorul Laviniu Chiş. El a fost urmat de săritoarea Ligia Bara şi de un alt alergător Eduard Hercuţ.

De preciazat că primul şi cel de-al treilea sunt antrenaţi de Robert Olah, iar Ligia este antrenată de însuşi Virgil Preda. În continuare, clasamentul i-a cuprins pe: Cristian Meheş pe locul IV, Kiraly Balint pe poziţia a V-a, Cosmin Vereş pe locul VI, Mark Fandly pe poziţia a VII-a, Alesia Rengle pe locul VIII, Horaţiu Sabău pe locul IX şi Daria Sferlea pe poziţia a X-a.

Ciprian Blejan

Pentru Laviniu Chiş anul 2018 a fost unul destul de bun, el reuşind să devină campion balcanic de seniori, dublu campion naţional de tineret, dar şi medaliat la diferite alte competiţii interne şi internaţionale.

De menţionat că Gala Atletismului Bihorean, care acum a ajuns la ediţia a 22-a este organizată de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism, Virgil Preda.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI