Formația orădeană de fotbal Luceafărul a încheiat anul pe poziția a 14-a în Liga a II-a

109
 

Formația orădeană de fotbal Luceafărul a încheiat anul pe poziția a 14-a în Liga a II-a, după ce, sâmbătă, a pierdut în deplasare, pe terenul celor de la Ripensia Timișoara, cu scorul de 0-2.

Desfășurat pe Stadionul „Ciarda Roșie”, jocul a fost controlat de bănățeni, care au marcat în prima repriză prin Bădăuță, în minutul 26, iar în partea a doua, prin 78, prin Hecsko.

Astfel, deși și-au propus măcar să nu piardă acest ultim joc din 2018, elevii antrenorului Cristian Lupuț s-au întors și de la Timișoara cum s-au întors de la majoritatea jocurilor din deplasare din acest an, cu înfrângere.

Înfrângerea îî poziționează pe „luceferi” pe locul al 14-lea, unde vor ierna până în partea a doua a lunii februarie, când se va relua campionatul Ligii a II-a.

Ripensia Timișoara – Luceafărul Oradea 2-0 (1-0)

Au marcat: Bădăluță (min. 26) și Hecsko (min. 78)

Ripensia:Păduraru – Ad. Popa, Străuţ, Hecsko, C. Toma – cpt. – Burdeţ, Anghelina (min. 59 Mansour)- Monea, Zaluschi (min, 77 Apro), Dumiter – Bădăuţă (min. Al. Popovici). Antrenor: Alexandru Pelici

Luceafărul: Moga – Prejmerean, Oros – cpt., Al. Băican, Moihedja – P. Mitrică, Preoteasa (min. 68 C-tin Roșu), Chiorean, Al. Dulca (min. 46 Sg, Pop) – Luduşan și G. Paraschiv (min. 53 C. Țîră). Antrenor: Cristian Lupuţ
Au arbitrat: Dorin Petru Voina (Reşiţa) – Bogdan Ioan Dragoş şi Constantin Mihai Cantemir (ambii din Făgăraş)

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.