Formația orădeană CSM CSU, a stabilit programul din presezon

51

Conducerea și staff-ul tehnic al campioanei României la baschet masculin, formația orădeană CSM CSU, a stabilit programul din presezonul din jumătatea a doua a acestui an. Astfel, reunirea baschetbaliștilor echipei bihorene va avea loc pe data de 10 august. Apoi, va avea loc perioada de pregătire fizică, programată pe plan local.

Condițiile existente – sală de forță proprie, mai multe locuri de alergare, bazin, dar și resursele existente pentru recuperare – completează necesarul echipei pentru a efectua o încărcare fizică adecvată pentru startul oficial al sezonului competițional 2018/19”, au precizat reprezentanții clubului CSM, pe site-ul oficial, motivând astfel și de ce nu s-a mai optat pentru un stagiu centralizat de pregătire la Debrecen, în Ungaria, cum s-a întâmplat în anii anteriori.

Pregătirea pe plan local a elevilor antrenorului Cristian Achim va dura până pe data de 28 august, după care va urma seria jocurilor amicale, de verificare.

Primul meci test va avea loc pe 29 august, când CSM CSU Oradea va întâlni, pe teren propriu, echipa CSM Tîrgu Mureș. Apoi, pe 31 august, va urma meciul din deplasare cu SCM Timișoara. În perioada 4-8 septembrie, bihorenii vor susține 2 sau 3 meciuri în Ungaria, iar ultimele jocuri de verificare vor avea loc la Oradea, cu ocazia tradiționalului Memorial Antonio Alexe, care în acest an este programat între 13 și 15 septembrie.