Formaţia bihoreană de fotbal CSC Sânmartin s-a calificat în faza a III-a naţională a Cupei României

82

Formaţia bihoreană de fotbal CSC Sânmartin s-a calificat în faza a III-a naţională a Cupei României, după ce a câştigat fără probleme meciul de la Satu Mare, cu Olimpia, pe care l-a susţinut miercuri.

 

Elevii antrenorului Călin Cheregi s-au impus cu scorul de 5-0, după ce la pauză conduceau cu 3-0.

Două goluri în acest meci au fost reuşite de Ionuţ Ban, în timp ce celelalte reuşite ale bihorenilor au purtat semnăturile lui Alexandru Sorian, Ovidiu Popa şi Florin Pop.

După cum o arată şi scorul, CSC Sânmartin a dominat disputa, obţinând a doua victorie la pas din Cupa României, după ce în primul tur a trecut cu 8-2 de o altă echipă din judeţul Satu Mare, Unirea Tăşnad..

Antrenorul Călin Cheregi a început jocul de miercuri cu: Barabaş – Fl. Pop, Nogo, Lupşe, Arsene – Ov. Popa, Tiponuţ, I. Cuc, I. Ban – Sorian şi Szabados. Pe parcurs i-a mai introdus însă şi pe: Ov. Popa, S. Brata şi Habakuk.

Până să susţină meciul din turul III al Cupei României, CSC Sânmartin va susţine sâmbătă un nou amical, de la ora 10:30, pe teren propriu, la Sântion, în compania arădenilor de la Şoimii Lipova.

 
 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.