37 C
Aleşd
duminică, 14 iulie 2024
Blue Container Aleșd

FC Bihor Oradea anunță două noi transferuri: Sebastian Cucu și Gelu Gitye

Clubul FC Bihor Oradea a parafat două transferuri importante, aducând la echipă tinerii jucători Sebastian Cucu și Gelu Gitye.

Sebastian Cucu
Născut pe 2 septembrie 2005, în Oradea, Sebastian Ștefan Cucu joacă pe postul de mijlocaș. În sezonul trecut, acesta a evoluat pentru Lotus Băile Felix, iar acum vine la FC Bihor Oradea, semnând un contract valabil cinci ani. Cucu este un produs al LPS Bihorul și unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Bihor. Deși specializat ca mijlocaș dreapta, el poate juca și ca fundaș lateral pe ambele flancuri. Transferul său este realizat în cadrul noului parteneriat dintre FC Bihor și Lotus Băile Felix.

Gelu Gitye
Născut pe 27 iunie 2006, tot în Oradea, Gelu Gitye este mijlocaș central și a jucat și el pentru Lotus Băile Felix înainte de a se alătura echipei FC Bihor. Gitye, format la LPS Bihorul, a acumulat experiență la nivel de seniori începând cu luna februarie a anului 2022. El a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Bihor, transferul său fiind parte din același parteneriat cu Lotus Băile Felix.

Prin aceste transferuri, FC Bihor Oradea își întărește echipa cu doi tineri talentați, pregătiți să aducă performanțe clubului.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,850FaniÎmi place
1,734CititoriConectați-vă
988CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI