26.5 C
Aleşd
marți, 21 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Ediţiei a XVI-a a „Openului Bihorului – Turneul campionilor”, competiție de karate

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  

În acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, se vor desfășura întrecerile ediţiei a XVI-a a „Openului Bihorului – Turneul campionilor”, competiție de karate, care în acest an se doreşte a fi una specială. Specificul aparte al ediției din acest an îl constituie numărul mare de karateka aşteptaţi, peste 1000, dar şi premiile puse în joc, care sunt de peste 15.000 de euro.

Competiția internaţională de karate este organizată de Clubul Sportiv Shogunul Oradea, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bihor, prin Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bihor, dar și a mai multor sponsori.

Întrecerile se vor desfășura pe șase suprafețe de concurs la Sala de sport din Sântandrei. Se vor duela sportivi de la 4 ani și până la seniori, pe mai multe categorii de vârstă, la kata și kumite, individual, la masculin și feminin.

Ciprian Blejan

Vor fi prezenți competitori din 14 țări, iar, după cum anunță Ioan Vaida, președintele clubului organizator, Shogunul Oradea, „premiile puse în joc sunt extrem de tentante şi sunt estimate la 15.200 de euro, în condiţiile în care numărul sportivilor înscrişi va fi cel estimat, bugetul de premiere fiind alcătuit din taxa de înscriere.

La seniori, învingătorul va fi premiat cu 500 de euro, la juniori cu 400 euro, iar la copii cu 200 euro, premii în bani urmând să primească şi sportivii clasaţi pe locul II şi III.

Deschiderea oficială a competiției este programată de la ora 11:30, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

Florin Mihalca

 

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,527FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
994CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI