10.3 C
Aleşd
joi, 28 martie 2024

Ediția a III-a a Turului Ciclist al Bihorului s-a încheiat duminică seara

Ediția a III-a a Turului Ciclist al Bihorului s-a încheiat duminică seara, odată cu finish-ul celei de-a treia etape, care a avut loc din nou în Piața Unirii din Oradea.

- Publicitate -

Câștigătorul competiției a fost principalul favorit, columbianul Ivan Ramiro Sosa Cuervo, de la echipa italiană Androni Giocattoli Sidermec.

Desfășurată pe o distanță de 171 km, ce a urmat traseul Oradea – Diosig – Vama Săcuieni – Săcuieni – Otomani – Marghita – Padurea Neagră – Aleşd – Oradea, etapa a III-a, de duminică l-a avut câștigător pe italianul Riccardo Stacchiotti , de la echipa MSTINA, cel care a trecut primul inia de sosire, în 3 ore, 42 de minute și 21 de secunde. El a fost urmat de turcul Ozgur Batuhan, de la echipa Torku Sekerspor, și de Manuel Pesci, de la Team Cervelo Italy.

Orădeanul Raul Sînza, de la MSTINA, a avut o cursă foarte bună, terminând al 12-lea.

Cursa de duminică nu a fost scutită de peripeții, la coborârea de la Pădurea Neagră, unul dintre rutieri suferind o căzătură. De asemenea, finish-ul de la Oradea s-a făcut pe ploaie.

În clasamentul general, columbianul Ivan Sosa a fost urmat de italienii Alberto Giuriato, de la Cycling Team Friuli, și Alessandro Bisolti, de la Androni Giocattoli.

Primul român în clasamentul general a fost Cristian Răileanu, de la echipa turcă Torku Sekerspor. De asemenea, Emil Dima, de la MSTINA, a încheiat pe locul 8, iar orădeanul Raul Sînza s-a clasat al 55-lea, în timp ce margiteanul Roland Horvath a fost al 95-lea, din cei 102 concurenți, care au încheiat competiția.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,170FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
575CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI