Echipa de handbal masculin CSM Oradea a cedat la limită în confruntarea cu CS Minaur II Baia Mare

87

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a cedat la limită în confruntarea cu CS Minaur II Baia Mare. Partida, care a contat pentru etapa a 12-a din Seria D a Diviziei A, s-a desfășurat la Sala Sporturilor Lascăr Pană şi s-a încheiat cu scorul de 29-28 în favoarea gazdelor.

A fost un meci foarte echilibrat pe tot parcursul celor 60 minute de joc efectiv. CSM-ul a câștigat prima repriză la diferență de un gol, scor 17-16. Repriza secundă a fost mai săracă în realizări, amfitrionii marcând de 13 ori, iar orădenii au replicat cu doar 11.

Este cel de-al patrulea eșec stagional înregistrat de formația antrenată de către George Tăutu. Bihorenii au opt victorii și cu un total de 24 puncte se situează pe locul al II-lea în clasamentul la zi al seriei. Ei sunt devansați de HC Szejke Odorhei, echipă ce are un punct mai mult în clasament.

Următorul meci al CSM-ului este programat pentru sâmbătă, 16 februarie, ora 17:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi atunciHCM Sighișoara, echipă aflată pe locul al III-lea, cu șapte victorii și patru înfrângeri.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.