Echipa de handbal masculin CSM Oradea a cedat la limită în confruntarea cu CS Minaur II Baia Mare

63

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a cedat la limită în confruntarea cu CS Minaur II Baia Mare. Partida, care a contat pentru etapa a 12-a din Seria D a Diviziei A, s-a desfășurat la Sala Sporturilor Lascăr Pană şi s-a încheiat cu scorul de 29-28 în favoarea gazdelor.

A fost un meci foarte echilibrat pe tot parcursul celor 60 minute de joc efectiv. CSM-ul a câștigat prima repriză la diferență de un gol, scor 17-16. Repriza secundă a fost mai săracă în realizări, amfitrionii marcând de 13 ori, iar orădenii au replicat cu doar 11.

Este cel de-al patrulea eșec stagional înregistrat de formația antrenată de către George Tăutu. Bihorenii au opt victorii și cu un total de 24 puncte se situează pe locul al II-lea în clasamentul la zi al seriei. Ei sunt devansați de HC Szejke Odorhei, echipă ce are un punct mai mult în clasament.

Următorul meci al CSM-ului este programat pentru sâmbătă, 16 februarie, ora 17:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi atunciHCM Sighișoara, echipă aflată pe locul al III-lea, cu șapte victorii și patru înfrângeri.