CSM Oradea s-a calificat în finala Cupei României la polo pe apă – ediția 2021

51

CSM Oradea a avansat în finala Cupei României la polo pe apă – ediția 2021. Bihorenii au trecut de Dinamo București în semifinalele desfășurate sâmbătă (13.03). Partida s-a încheiat cu scorul de 11-4. Scorul pe reprize: 2-0, 2-1, 3-2, 4-1.

Elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu au controlat partida de la un capăt la celălalt. CSM-ul a marcat primele patru goluri ale confruntării și a menținut un avantaj consistent pe tabela de marcaj până la final.

Marcatorii echipei orădene: Dragoljub Rogac – 4 goluri, Albert Vătrai – 3 goluri, Vlad Georgescu – 2 goluri, Bogdan Remeș și Seiya Adachi – 1 gol fiecare. De cealaltă parte patru jucători au marcat câte un gol.

Pentru echipa orădeană au mai jucat Gojko Pijetlovic, Cristi Dobre, Nichita Ilisie, Theodor Filotti, Alex Popovici, Viktor Kovats, Silvian Colodrovschi, Ramiro Georgescu, Raul Gavriș, respectiv Ferenc Czenk. Din delegație mai fac parte organizatorul de competiții Dorin Roșca, respectiv fizioterapeutul Cosmin Horga.

În cealaltă semifinală, Steaua București a dispus de Sportul Studențesc, scor 19-7 (4-2, 4-1, 6-2, 5-2).

Duminică (14.03) se dispută finala și jocurile de clasament. Confruntarea dintre CSM Oradea și Steaua București demarează la ora 12:00, fiind transmisă în direct pe LookSport.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.