CSM Oradea joacă cu Dinamo. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă online

50

Dubla dintre CSM Oradea și Dinamo București, contând pentru semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă, programată pentru sfârșitul acestei săptămâni, la bazinul Crișul din Oradea, va putea fi urmărită în transmisiune directă online. Meciurile 1 și 2 ale seriei care se desfășoară pe sistemul cel mai bun din cinci partide, vor putea fi urmărite pe pagina oficială de facebook a echipei de polo pe apă CSM Oradea, respectiv pe YouTube.

CSM Oradea a încheiat sezonul regulat pe locul al 2-lea, la egalitate cu Dinamo București, a 3-a clasată. Bihorenii au jucat cu șase partide mai puțin decât gruparea din capitală, însă ambele protagoniste au acumulat câte 54 puncte.

În sezonul regulat s-au consemnat trei confruntări directe, toate fiind câștigate de elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Meciul din cadrul turneului 2 nu s-a disputat din pricina cazurilor COVID-19 înregistrate în cadrul echipei orădene. Meciul nu a mai fost reprogramat.

Iată programul primelor partide din semifinale:

  • Meciul 1 – Vineri, ora 12:00
  • Meciul 2 – Sâmbătă, ora 11:00

Accesul publicului în bazinul Crișul nu este permis din cauza rectricțiilor în vigoare.

Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Învingătoarea se califică în finala Superligii Naționale – ediția 2020/21.

În cealaltă semifinală, Steaua București se duelează cu Rapid București în același sistem.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.