CSM Oradea a restabilit egalitatea în finala Superligii Naționale la polo pe apă

45
Polo Oradea

CSM Oradea a restabilit egalitatea în finala Superligii Naționale la polo pe apă. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins Steaua București în Meciul 4 al seriei, desfășurat duminică (30.05), la bazinul Crișul din Oradea.

Rezultatul final a fost de 8-5. Pe reprize: 1-1, 1-0, 3-1, 3-3.

Formația orădeană a controlat jocul în permanență, având un joc defensiv de excepție pe parcursul primelor 24 minute. Cel mai mare avantaj s-a consemnat în sfertul 4, când scorul de fost de 7-2 și 8-3.

Vlad Georgescu și Dragoljub Rogac au marcat câte două goluri, Alex Popoviciu, Silvian Colodrovschi, Bogdan Remeș și Ramiro Georgescu au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. Tiberiu Negrean și Francesco Iudean au marcat câte două goluri pentru Steaua.

Scorul general a devenit 2-2. Seria se mută în meci decisiv. Meciul 5 se va disputa la București.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.