CSM Oradea a debutat cu victorie la turneul 4 din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo pe apă

35

CSM Oradea a debutat cu victorie la turneul 4 din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo pe apă. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a învins Rapid București, scor 18-4.

Jocul a fost controlat de orădeni. Aceștia s-au desprins la 3-0 în primele opt minute și la 10-1 până la jumătatea partidei. La încheierea celei de-a 3-a secvențe scorul era de 16-3. Ultimul act a revenit gazdelor cu 2-1.

Marcatorii CSM Oradea în acest meci: Vlad Georgescu – 5 goluri, Silvian Colodrovschi – 4 goluri, Bogdan Remeș – 3 goluri, Richard Orsoș – 2 goluri, Dragoljub Rogac, Cristian Dobre, Victor Kovats, Albert Vătrai – 1 gol fiecare.

Celelalte rezultate consemnate miercuri, în ziua de deschidere a turneului găzduit la bazinul Crișul din Oradea:

  • Crișul Oradea vs Amefa Arad, scor 14-4
  • Dinamo București vs Poli Cluj-Napoca, scor 27-8
  • Steaua București vs Sportul Studențesc, scor 12-1

Etapa a 3-a (joi)

  • ora 15:00, CSM Oradea vs Amefa Arad (live pe Facebook)
  • ora 16.30, Dinamo vs Steaua (live pe Facebook)
  • ora 18.00, Crisul vs Rapid
  • ora 19.30, Poli Cluj vs Sportul Studentesc (live pe Facebook)
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.