CSM Oradea a cedat în prima manșă a dublei cu CC Ortigia, din semifinalele LEN EuroCup

44
Csm Oradea polo

CSM Oradea a cedat în prima manșă a dublei cu CC Ortigia, din semifinalele LEN EuroCup. Partida desfășurată sâmbătă, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, s-a încheiat cu scorul de 4-10. Pe reprize: 1-1, 1-4, 1-4, 1-1.

Partida a demarat favorabil gazdelor, acestea marcând primul gol prin Bogdan Remeș. CSM-ul a ratat un penalty la scorul de 1-0. Echilibrul s-a menținut pe tabela de marcaj, italienii marcând de două ori, însă Yusuke Inaba a egalat pentru amfitrioni în cel de-al 2-lea minut al reprizei a 2-a.

Ortigia a marcat apoi de cinci ori consecutiv pentru a trece în control pe tabela de marcaj, scor 7-2 la jumătatea secvenței a 3-a. Continuarea a fost echilibrată, dar orădenii nu au avut puterea să anuleze cele aproximativ nouă minute de joc efectiv în care italienii au controlat tot ce s-a peteecut în bazin. Silvian Colodrovschi și același Yusuke Inaba au marcat golurile CSM-ului în repriza a 2-a.

Christian Napolitano a punctat de trei ori, iar Valentino Gallo a adăugat două goluri pentru formația învingătoare. De asemenea, s-a remarcat veteranul Stefano Tempesti între buturile formației vizitatoare.

Meciul retur se va desfășura pe data de 4 martie anul curent, în Italia.

În cealaltă semifinală, AN Brescia a câștigat pe teren propriu în confruntarea cu ZF Eger din Ungaria. Rezultatul final a fost de 6-3.

 
Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.