CSM Oradea a cedat în Meciul 1 al finalei Superligii Naționale de polo pe apă

98

CSM Oradea a cedat în Meciul 1 al finalei Superligii Naționale de polo pe apă. Formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de Steaua București, în capitală.

Confruntarea a fost transmisă în direct pe LookSport. Rezultatul final a fost de 8-4. Pe reprize: 2-1, 3-0, 2-1, 1-2.

Orădenii au marcat primul gol, dar replica a venit imediat. Militarii au marcat următoarele șase goluri pentru a se desprinde decisiv pe tabela de marcaj. CSM-ul a terminat mai bine jocul, dar nu a reușit decât să se apropie pe tabela de marcaj înainte ca Steaua să stabilească scorul final.

Vlad Georgescu și Silvian Colodrovschi au marcat câte două goluri pentru CSM Oradea. În replică, Tudor Fulea a înscris de trei ori pentru Steaua.

Scorul general este de 1-0. Meciul 2 se dispută sâmbătă, ora 11:00, tot la București. Finala se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.