CSM CSU Oradea și-a aflat adversarii de la turneul final al Cupei României

56
CSM CSU Oradea a fost învinsă de Tsmoki Minsk

Săptămâna trecută, în cadrul unei ședințe online, s-a stabilit locul de desfășurare și programul confruntărilor din cadrul turneului final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2020/21.

Evenimentul se va desfășura sub forma unui Final 8, cu trei faze direct eliminatorii, în perioada 6-9 martie.

În primă fază s-a stabilit locul de desfășurare al turneului. Astfel, pentru a 3-a oară consecutiv, Cluj-Napoca va găzdui turneul final al Cupei României. Competiția se va desfășura la BT Arena, locul în care s-a disputat și Final Four-ul din 2019.

Ulterior s-a trecut la tragerea la sorți. CSM CSU Oradea se va confrunta cu SCM Timișoara pentru un loc în penultimul act al întrecerii. Dacă învinge, formația antrenată de Cristian Achim se va duela cu câștigătoarea partidei dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca pentru un loc în marea finală.

Florin Mihalca
Jurnalist la Radio Transilvania, Bihoreanul și AlesdOnline, absolvent a trei facultăți (Științe Politice, Jurnalism și Drept), Florin are o experiență de peste 20 de ani in presă, după ce a debutat 1997 la Radio Transilvania ca redactor sportiv. De-a lungul carierei, a mai colaborat cu Radio România Actualități, Radio Cluj, Radio Timișoara, TVS Oradea, Informația de Vest și Șapte Seri. Deși în prezent este un jurnalist generalist, pasiunea sa e sportul, de-a lungul timpului fiind implicat și la cluburi precum FC Bihor sau Liberty Salonta. Este și un cunoscut prezentator al evenimentelor sportive din Bihor.