Campionatul Național de Fotbal-tenis Juniorii Tengo lideri, fetele pe podium

101
Juniorii Tengo Salonta
Foto ©️ Tengo Salonta

Clubul Tengo Salonta participă în acest an cu echipa de juniori și cea feminină la Campionatul Național de Fotbal-Tenis organizat de federația de specialitate. 

După două runde disputate, la Salonta, iar apoi la Alexandria, juniorii salontani ocupă prima poziție în clasamentul general, în timp ce fetele se situează pe treapta a treia a podiumului. 
Următoarea etapă va avea loc la Lupeni în perioada 12-13 iunie, după care echipele Tengo vor lupta pentru cucerirea trofeului Cupei României.  

Lotul echipei de juniori: David Suciu, Halász Dániel, Kádár Imre, Szijjártó Ticián, Turzó Nándor, Andrási Gergő, Szatmári Levente, Kertmegi Dávid, Andor Tibor, Kenez Arnold.  

Lotul echipei feminine: Andreea Neag, Mădălina Istrate, Andreea Jungean, Alexandra Tamba, Szathmári Beatrix.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.