6.5 C
Aleşd
vineri, 29 martie 2024

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au ajuns până în sferturile de finală ale turneului final de la prima ediție a Ligii Naționale 3×3

Bihorenii au participat la faza finală a competiției, care s-a desfășurat la Târgu Jiu, în perioada 4-5 august, în formula: David Randiș, Darius Gavriș, Horia Hora și Mihai Mesaros.

- Publicitate -

Mai întâiCSM CSU Oradea a evoluat în Grupa B, unde a obținut o victorie și a pierdut un meci, 21-5 cu Phoenix Galați, respectiv 13-18 cu Știința BucureștiAstfel, s-a clasat pe poziția secundă în grupă, calificându-se în sferturile de finală ale turneului.

În acest turorădenii au dat peste Rapid Bucureștinimeni alta decât câștigătoarea sezonului regulat al Ligii Naționale 3×3, formație ce la turneul final s-a prezentat cu cel mai rutinat cvartet din baschetul de stradă al momentului în România, jucători ce săptămâna viitoare vor participa la puternicul turneu Challenger de la București la care și-au anunțat participarea 12 din primii 20 jucători de streetball de pe planetă”, după cum informează site-ul clubului orădean. Rezultatul final a fost favorabil echipei bucureștene, care s-a impus cu scorul de 21-8.

Florin Mihalca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,169FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
594CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI