Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea a obtinut o victorie mare în fața redutabilei echipe israeliene Maccabi Rishon LeZion

102
Foto © CSM Oradea

După o serie de înfrângeri, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au pus capăt acestui șir negativ miercuri seara, când, în cadrul etapei a IX-a a Grupei B din Basketball Champions League, au reușit să obțină o victorie mare în fața redutabilei echipe israeliene Maccabi Rishon LeZion.

 
Jocul, care s-a desfășurat în Arena Antonio Alexe, s-a încheiat cu scorul de 69-64 pentru campionii României, care au obținut, astfel, cea de-a patra victorie din această grupă.
Pe sferturi s-a consemnat: 23-19, 16-16, 14-10 și 16-19.
Antrenorul Cristian Achim a putut conta la acest joc și pe aportul lui Titus Nicoară, care a revenit după o accidentare ce l-a ținut mai mult timp pe tușă. Aportului lui în acest joc s-a văzut însă, cum de altfel, marea majoritate a baschetbaliștilor echipei orădene s-au remarcat în această partidă.
Principalul marcator al echipei bihorene a fost în această partidă Martin Zeno, cu 18 puncte. L-au urmat Sean Denison, cu 14 puncte și Titus Nicoară, autor a 11 puncte.
De la Maccabi Rishon LeZion cel mai eficient s-a dovedit a fi Javon Mc Crea, cu 19 puncte.
În etapa viitoare din Grupa B a Basketball Champions League, CSM CSU Oradea va evolua săptămâna viitoare, marți, 20 decembrie, în deplasare, cu Avtodor Saratov din Rusia. Până atunci însă, duminică, de la ora 19:55, orădenii vor juca în campionatul Ligii Naționale, la Pitești, cu BCM U din localitate.
Florin Mihalca
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.