Zeno Țipțer candidatul Pro România la Primăria Aleșd

1570
Zeno Țipțer
Zeno Țipțer

În şedinţa Pro România din data de 28 iulie 2020, s-a stabilit candidatul la funcţia de primar al Aleșdului, pentru alegerile din septembrie, în persoana fostului primar PNL, Zeno Ţipţer.

Nominalizarea acestuia nu este o surpriză, date fiind realizările obţinute pe durata mandatelor, precum şi de popularitatea de care se bucură Zeno Ţipţer în comunitate.

„Voi instaura ordine, disciplină și curățenia, voi pune primăria în slujba cetățeanului și nu invers, voi trata la fel toți cetățenii din Aleșd, Peștiș, Tinăud și Pădurea Neagră, nu doar pe unii. Promit și voi face așa ca acum 20 de ani, când nu era apă la blocuri în lunile de vară și am rezolvat situația, așa voi rezolva și acum problemele actuale ale orașului și localităților din Aleșd”, a precizat Țipțer în cadrul ședinței.

Acesta şi-a trecut în revistă câteva din principalele realizări în perioada cât a fost primar: reabilitarea și construriea unui corp nou in primărie, reabilitarea iluminatului public, o staţie de sortare a deşeurilor, un spital nou şi reabilitarea celui vechi, blocuri de locuinţe ANL, reabilitarea Policlinicii şi înfiinţarea de cabinete medicale noi, reabilitarea Bibliotecii Octavian Goga, două corpuri noi de liceu cu 18 respectiv 12 săli de clasă şi construcţia unui bazin acoperit, cămin cultural, grădinița și dispensar nou în Peștiș, susţinerea cultelor şi a activitătilor cultural sportive, întreţinerea cimitirului, a parcului şi a spaţiilor verzi, reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare, reabilitarea Văii Soimului, sunt doar o parte din realizările care se pot vedea și azi.