Zeno Țipțer, candidatul Pro România la primăria Aleșd și-a depus oficial candidatura

923
Zeno Țipțer
Zeno Țipțer

Luni, 17 august, fostul primar PNL, Zeno Ţipţer și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al orașului Aleșd din partea formațiunii Pro România.

Așa cum a anunțat și în urmă cu câteva săptămâni, prioritățile domniei sale sunt legate, de ordine, disciplină și curățenie.” Voi pune primăria în slujba cetățeanului și nu invers, voi trata la fel toți cetățenii din Aleșd, Peștiș, Tinăud și Pădurea Neagră, nu doar pe unii. Promit și voi face așa ca acum 20 de ani, când nu era apă la blocuri în lunile de vară și am rezolvat situația, așa voi rezolva și acum problemele actuale ale orașului și localităților din Aleșd”, a precizat Țipțer la acea vreme.

Zeno Țipțer va deschide și lista de consilieri a formațiunii conduse la nivel central de președintele partidului, fostul prim-ministru Victor Ponta.

El va fi secondat pe lista de candidați pentru Consiliul Local Aleșd, de doamna Egri Ilinca Florina. Locurile 3 și 4 pe listă sunt ocupate de Sitau Ioan Dumitru și respectiv Nadaban Mihai Anton.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.