1.5 C
Aleşd
marți, 19 martie 2024

Zeno Țipțer, candidatul Pro România la primăria Aleșd și-a depus oficial candidatura

Luni, 17 august, fostul primar PNL, Zeno Ţipţer și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al orașului Aleșd din partea formațiunii Pro România.

- Publicitate -

Așa cum a anunțat și în urmă cu câteva săptămâni, prioritățile domniei sale sunt legate, de ordine, disciplină și curățenie.” Voi pune primăria în slujba cetățeanului și nu invers, voi trata la fel toți cetățenii din Aleșd, Peștiș, Tinăud și Pădurea Neagră, nu doar pe unii. Promit și voi face așa ca acum 20 de ani, când nu era apă la blocuri în lunile de vară și am rezolvat situația, așa voi rezolva și acum problemele actuale ale orașului și localităților din Aleșd”, a precizat Țipțer la acea vreme.

Zeno Țipțer va deschide și lista de consilieri a formațiunii conduse la nivel central de președintele partidului, fostul prim-ministru Victor Ponta.

El va fi secondat pe lista de candidați pentru Consiliul Local Aleșd, de doamna Egri Ilinca Florina. Locurile 3 și 4 pe listă sunt ocupate de Sitau Ioan Dumitru și respectiv Nadaban Mihai Anton.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,134FaniÎmi place
1,741CititoriConectați-vă
396CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,560AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI