USR Bihor și-a ales candidații pentru Consiliul Județean

363
USR Bihor

Sâmbătă, 14 decembrie, în cadrul Conferinței Județeane USR Bihor, 109 delegați ai celor 28 de filiale USR din județ au ales consilierii USR pentru Consiliul Județean Bihor.

Competiție internă USR pentru alegerile locale a continuat în acest sfârșit de săptămână cu alegerea candidaților pentru Consiliul Județean Bihor în cadrul Conferinței Județene USR Bihor.

Candidații pentru Consiliul Județean ai USR Bihor, aleși democratic și transparent, pe baza proiectelor prezentate, sunt:

Mihai Șvab, specialist in amenajarea teritoriului și urbanism, vicepreședinte USR Bihor. Își propune adoptarea unui proiectul de bugetare participativă la nivelul Consiliului Județean.

Simona Bisboaca, antreprenor și inventator, își propune sprijinirea micilor producători agricoli autohtoni și încurajarea dezvoltării produselor naturale specifice din Bihor.

Ciprian Barna este expert în dezvoltare regională și accesare de fonduri europene. În prezent lucrează în cadrul Zonei Metropolitane Oradea.

Traian Cosor este reprezentantantul filialei Sântandrei in cadrul CJ Bihor. La baza este inginer chimist și dorește dezvoltarea de parcuri industriale la nivelul intregului judet.

Ciprian Frunză este profesor de pian în cadrul Liceului de Arte din Oradea și își dorește dezvoltarea sistemului de învățământ și reducerea bullyingului în școli.

Răzvan Moșoiu este ecologist pasionat și tânăr întreprinzător. Își dorește un județ dezvoltat durabil, cu un sistem integrat de gestionare a deșeurilor.

Am început modul transparent de desemnare a candidaților la Consiliul Local Oradea, am făcut acest lucru și pentru Consiliul Județean și vom face exact la fel si pentru primăriile și consiliile locale din comunele din județ.

Oameni cinstiți, profesioniști, devotați și pasionați de soarta județului Bihor.

Aceasta este echipa USR pentru Bihor!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.