Sebastian Bradea candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Orașului Aleșd

851
Sebastian Bradea candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Orașului Aleșd

Sebastian Bradea, este candidatul USR-PLUS pentru funcţia de primar al orașului Aleșd.

Dragi aleșdeni,

Azi vă anunț că voi fi candidatul Alianței USR-PLUS, la primăria orașului Aleșd.

Sunt, în primul rând, soț și tată fericit a doi băieți minunați. Îmi doresc ca Aleșdul să devină acel oraș în care copiii noștri să rămână și trăiască, frumos, verde, cu locuri de muncă, în care să ai cum să-ți petreci timpul liber.

Sunt absolvent al Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea filosofie, manager de achiziții la o companie privată din Aleșd și de trei ani implicat în politică. Am ales să intru în USR, un partid nou, al prezentului nostru și al viitorului copiilor noștri.

E timpul ca oamenii cinstiți, muncitori, care plătesc taxe și impozite să-și întrebe aleșii ce au făcut ei pentru ca viața noastră să fie mai bună aici? Noi, Alianța USR PLUS Aleșd, i-am întrebat prin mai multe sesizări și petiții. E timpul să ne dea socoteală!
Vechii politicieni care au condus Aleșdul au făcut-o în interes personal sau al unei clici, nu pentru locuitorii orașului. Ei nu se vor schimba.

Să-i schimbăm noi! Dacă și voi credeți, la fel ca și mine, că primăria nu a făcut mai nimic ca viața noastră să fie mai bună, atunci trebuie să-i schimbăm!

Timp de trei ani v-am ascultat și am luptat împreună cu voi pentru transparență, pentru centura orașului și pentru parcuri. Și am luptat alături de colegii mei din USR și PLUS pentru o politică transparentă, #fărăpenali, fără hoție și fără pensii speciale.

De aceea candidez la primărie, pentru că-mi doresc o politică în beneficiul oamenilor, nu al unei clici.

Planul meu pentru Aleșd!

Am alături de mine o echipă de oameni onești și competenți și acesta este planul nostru:

Administrație transparentă: Vom publica rapoarte de activitate, anual. Vom întreba periodic cetățenii despre problemele lor. Vom publica pe site-ul primăriei toate contractele.

Mari proiecte: Orașul nostru are nevoie de locuri de muncă, șosea de centură și încălzire centralizată.
Oraș pentru oameni. Un oraș mai verde, cu spații publice prietenoase, curate. Vom readuce viața culturală și în Aleșd.

Sunt sigur ca împreună, cu voință și muncă vom reuși să ducem Aleșdul acolo unde ni-l dorim cu toții.“, a precizat Sebastian Bradea, printr-un comunicat transmis azi pe adresa redacției.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.