Sebastian Bradea a fost confirmat ca președinte USR Aleșd

627
Sebastian Bradea
Sebastian Bradea

Sebastian Bradea a fost validat, miercuri, pentru un nou mandat de președinte USR Aleșd, în cadrul Adunării Generale a filialei locale USR Aleșd, care a avut loc la sediul USR Aleșd. În cadrul Adunării Generale a fost ales un nou Birou Local format din doi vicepreședinți, Ionuț Iaz și Lavinia Turcuș.

„Această Adunare Generală este probabil cea mai importantă din istoria noastră de până acum ca filială locală. După rezultatele alegerilor prezidențiale am cerut Adunării Generale USR Aleșd un vot pentru un nou mandat de președinte a filialei până după alegerile parlamentare de anul viitor. Obiectivul noii conduceri USR Aleșd sunt alegerile locale de anul viitor și formarea unei echipe pentru primăria și consiliul local Aleșd. USR Aleșd se bate pentru Primăria Orașului Aleșd și trebuie să ajungă consistent în Consiliul Local Aleșd!”, a declarat președintele USR Sebastian Bradea.

Tot în cadrul Adunării Generale a fost aleasă o nouă Comisie Locală de Arbitraj și Cenzorul filialei locale.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.