8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

Președintele PSD, Marcel Ciolacu sâmbătă la Oradea: „Vom construi frumos” (video)

Urmărește-ne și pe Google News

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost sâmbătă la Oradea, unde s-a întâlnit cu primarii din organizație, parlamentarii (Ioan Mang, deputat și președintele PSD Bihor, și senatorul Florian Bodog) și cei doi secretari de stat, Felix Cozma și Aurel Mohan.

- Publicitate -

Întâlnirea a durat mai bine de două ore. Bihon.ro scrie că „au fost discuții civilizate”, dar conducerea patidului ar fi dat de înțeles că intenționează să îl schimbe pe actualul președinte al PSD Bihor, Ioan Mang, de la șefia organizației județene.

La plecare, Marcel Ciolacu nu a dat declarații. La întrebările jurnaliștilor, acesta a spus că percepțiile sunt „pozitive, foarte pozitive”. „Vom construi frumos”, a declarat președintele PSD.

Ebihoreanul.ro scrie că, liderul PSD a evitat să spună când anume vor fi organizate alegeri interne în filiala municipală Oradea, condusă de câțiva ani de senatorul Florian Bodog, mereu prin numire ca interimar, și respectiv în cea județeană, dominată din 2009 până în prezent de Ioan Mang, sub conducerea căruia, însă, PSD Bihor n-a câștigat niciodată încrederea orădenilor și a bihorenilor.

„Exact când vor fi necesare, atunci le vom face. Veți vedea, vă garantez”, s-a eschivat Ciolacu să fixeze un orizont de timp.

Marcel Ciolacu s-a aflat sâmbătă la Oradea după ce cu o zi înainte participase la Conferința Județeană de alegeri a organizației Sălaj.

Video ©️ ebihoreanul.ro
- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI