Parlamentarii PNL de Bihor Cornel Popa, Florica Cherecheș și Ioan Cupșa intră în autoizolare la domiciliu

440

După ce liderii PNL, inclusiv premierul Ludovic Orban, au luat decizia de a se autoizola, iată că și parlamentarii PNL de Bihor se află în aceeași situație.

Senatorul PNL Cornel Popa, deputatul PNL Florica Cherecheș și deputatul PNL Ioan Cupșa se află în autoizolare la domiciliu, la Oradea, după ce au participat la reuniuni de partid la care a participat și senatorul PNL de Constanța, Vergil Chițac.

Cei trei urmează să fie testați pentru COVID – 19, în cursul zilei de azi și de mâine.

Luni, Chițac fusese validat candidat PNL la Primăria Constanța, în cadrul reuniunii Biroului Permanent Național al PNL, la care au participat toți liderii PNL din Capitală. Senatorul PNL ar fi contactat virusul într-o călătorie în străinătate. Deputatul Florica Cherecheș a participat la acea ședință în calitate de lider al organizației de femei a PNL, iar Ioan Cupșa în calitate de președinte al Comisiei Naționale de Justiție, din PNL.

Cornel Popa este coleg la Senat cu Chițac și a participat la reuniunile de grup ale PNL, de la Senat, inclusiv luni.

Știre în curs de actualizare

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.