Miniștrii USR PLUS și-au prezentat demisiile din guvern

301

Miniştrii USR PLUS îşi depun mandatele, luni, după o şedinţă internă în care au stabilit că nu mai pot rămâne în Guvernul condus de liberalul Florin Cîţu.

Anunțul a fost făcut de copreședintele partidului, Dan Barna: ”Am decis că nu mai putem continua cu un premier care ignoră dorințele românilor, care risipește fonduri. Nu se mai poate așa! Florin Cîțu a dinamitat conștient această coaliție. Nu mai poate să fie premier. Din acest moment miniștrii USR PLUS se retrag din Guvernul Cîțu. Mâine dimineață premierul va avea demisiile pe birou”. 

Demisia miniștrilor USR-PLUS a venit la finalul ședinței Biroului Politic Național. USR PLUS deținea șase portofolii:

  • Vicepremier – Dan Barna
  • Ministerul Transporturilor și Infrastructurii –  Cătălin Drulă
  • Ministerul Sănătății – Ioana Mihăilă
  • Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene – Cristian Ghinea
  • Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – Ciprian-Sergiu Teleman
  • Ministrul al Economiei și Turismului – Claudiu Năsui
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.