Ivan Lucian Voicu candidatul PNL la funcția de Primar al comunei Lugașu de Jos

1279
Ivan Lucian Voicu
Ivan Lucian Voicu

Ivan Lucian Voicu este candidatul desemnat al PNL la funcția de Primar al comunei Lugasu de Jos.

“Nascut si crescut în Lugașu de Jos, cunoaste problemele lugăsenilor, dorind sa se implice activ in rezolvarea acestora. Asa cum a dovedit întotdeauna în toate activitățile lui, este plin de ambiție și perseverență si de aceea echipa PNL Lugas il sustine si are toata increderea ca va face o treaba buna,” este mesajul vicepreședintelui PNL din localitate.

“Când faci parte dintr-o comunitate, rezonezi cu ea, îți dorești să pui umărul la bunăstarea ei, nu poți fi indiferent. Am rămas în comună și am ales să îmi cresc copiii aici, pentru că îmi pasă. Am hotărât să construiesc o afacere aici, deși puteam să o fac oriunde în altă parte, pentru că îmi pasă. Candidez la Primăria Lugașu de Jos, pentru că îmi pasă, de consătenii mei, de vecinii mei, de familia mea. Toți merităm o comună europeană, prosperă și cu un nivel de trai ridicat”, a precizat, Lucian Voicu.

Odată cu depunerea candidaturii a fost depusă și lista cu cei 17 de consilieri locali (PNL) pentru Lugașu de Jos, oameni proveniți din aproape toate domeniile sociale și economice.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.