Ioan Todoca candidează pentru un nou mandat de primar

966
Ioan Todoca și Ilie Bolojan
Ioan Todoca și Ilie Bolojan

Ioan Todoca a declarat pentru AlesdOnline, că va candida la alegerile locale pentru un nou mandat de primar al Aleșdului, precizând că se aşteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătit de luptă”.

 

„Candidez pentru un nou mandat de primar. Consider că mi-am făcut datoria la Primăria Aleșd cu cinste, am înviat proiectele lăsate în dezastru de cei din fostele mandate şi am început noi proiecte, împreună cu echipa mea. Am castigat 23 de proiecte cu fonduri nerambursabile în valoare de 20.000.000 euro, pe lângă lucrările din bugetul local”, a spus edilul.

Reamintim că azi în urma ședințelor organismelor de conducere PNL de la nivelul municipiului Oradea și al județului Bihor, dl Florin Birta, președintele PNL Oradea și viceprimar al municipiului Oradea, a fost desemnat candidat la funcția de primar al municipiului Oradea, iar dl Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor, a fost desemnat candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.