Guvernul Cîțu a fost demis

705

Guvernul Cîțu a fost demis. 234 de parlamentari PSD, USR și AUR au votat deja pentru moțiunea de cenzură. Este numărul minim necesar pentru demiterea cabinetului. Procesul de votare nu s-a încheiat, iar cele trei partide au împreună 280 de parlamentari.

 

După ce numărul de 234 de voturi necesare trecerii moțiunii a fost întrunit, în plenul parlamentului s-a aplaudat.

281 de parlamentari au votat pentru moțiunea de cenzură a PSD, a anunțat liderul AUR George Simion, prin intermediul unei transmisiuni live din Parlament.

Este vorba despre senatori și deputați de la PSD, USR și AUR.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.