Fostul consilier local PNL Vancea Tudorel Daniel candidează independent la Primăria Aleșd

1041
Dan Vancea candidează independent la Primăria Aleșd
Foto ©️ Facebook

Fostul consilier local Vancea Tudorel Daniel (PNL) candidează independent la Primăria și Consiliul Local Aleșd. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook:

“AZI AM HOTARAT SA FAC PUBLIC INTENTIA MEA DE A CANDIDA LA PRIMARIA ALESD STIU CA SUNT DESTUI OAMENI CARE NU MAI POT ACCEPTA SITUATIA DIN ALESD SI SATELE NOASTRE SI CARE ISI DORESC CHIAR O SCHIMBARE SI NU NUMAI PROMISIUNI ELECTORALE DE LA TOATE PARTIDELE.

Sunt cateva lucruri simple care trebuiesc facute si din cauza carora suntem pe ultimul loc in judet, din capul locului administratia locala trebuie corectata profund, avem nevoie de un numar cat mai mic de angajati in primarie si acestia trebuiesc pusi urgent la munca in FOLOSUL NOSTRU, apoi strazile din oras si din sate trebuiesc facute cu capul nu cu altceva si mai decat mult si prost mai bine putin si de super calitate.

Imi doresc sa pot pune in aplicare proiectul meu de MINIMIS respins acum 2 ani prin care sa putem incuraja orice investitie in ALESD si sa particip la orice targ de profil atat in tara cat si international pentru a incerca sa atragem investitorii.

Imi doresc un oras curat maxim, cu ordine si disciplina, cu servicii de publice calitate, cu o platforma de deseuri din constructii functionala, cu un peisaj din secolul 21, cu un proiect de eficientizare termica a locuintelor prin noul program EU de mediu si cu orice au nevoie OAMENII NOSTRII, NU PARTIDELE POLITICE SI ACOLITII LOR.

Imi doresc sa se termine odata cu furtul din banii nostrii si sa putem progresa si noi dupa 30 de ani de COMUNISM post revolutie……..si ai sunt cateva lucruri necesare si realizabile fara a face nici o propunere de gen electoral si fara a vorbi aberatii minciuni de genul CENTURA si GAZ.

Reamintim că în cadrul ședinței ordinare a lunii mai de la Aleșd, consilierul local Vancea Tudorel Daniel, din cadrul Partidului Național Liberal, și-a anunțat demisia din funcția pe care o deține în forul deliberativ.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toata activitatea din perioada acestui mandat. Vă anunț că din data de 31 mai 2018 vreau sa-mi depun demisia! Vă urez o activitate cât mai fructuoasă în Consiliul Local. Vă doresc multă sănătate!”, au fost o parte din cuvintele adresate de Vancea Tudorel Daniel în plenul ședinței la acea vreme.

Fostul consilier local susținea că gestul său vine și ca urmare a faptului ca edilul liberal al Aleşdului, Ioan Todoca, a fost colaborator al Securităţii comuniste.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.