16.2 C
Aleşd
duminică, 5 mai 2024

Femeile liberale din județul Bihor și-au ales un nou birou politic județean. Arina Moș, noul președinte al OFL Bihor

 

Vineri, 28 octombrie, sala Filarmonicii din Oradea a reunit peste 200 de femei liberale din întreg județul Bihor cu ocazia alegerii unui nou birou politic județean al Organizației Femeilor Liberale din Bihor. 

- Publicitate -

Alături cele peste 200 de femei convocate pentru a alege noul birou politic, în cadrul evenimentului au fost invitați lideri județeni și locali precum Ilie Bolojan, președinte PNL Bihor, Dumitru Țiplea, secretar general al PNL Bihor, Florin Birta, președinte PNL Oradea, Mircea Mălan, prim-vicepreședinte al PNL Bihor, Călin Gal, vicepreședinte al PNL Bihor, Adrian Hatos, senator PNL, Ioan Cupșa deputat PNL, Vasile-Aurel Căuș deputat PNL dar și personalități ale vieții publice orădene precum Gheorghe Carp, fost senator PNL, sau primari liberali din județ. Invitatele speciale au fost Garofița Popa, președinte al OFL Arad (cea mai mare organizație OFL la nivel național), precum și Dana Crișan, vicepreședinte OFL la nivel național. 

Au luat cuvântul Ilie Bolojan, Dumitru Țiplea, Florin Birta, Mircea Mălan, Călin Gal, precum și cele două invitate din afara județului Garofița Popa, respectiv Dana Crișan. Toți aceștia și-au exprimat recunoștința față de efortul depus și implicarea femeilor în viața politică și administrativă a județului Bihor. Florica Cherecheș a transmis un mesaj femeilor, în calitate de președinte al OFL România, iar doamna doctor Carmen Pantiș a prezentat raportul de activitate al precedentului birou OFL Bihor, perioadă în care organizația a fost condusă de Lidia Popa. 

Pentru funcția de președinte al OFL Bihor a candidat senatorul PNL Arina Moș, care a fost votată în unanimitate. Alături de ea, pentru funcțiile de prim-vicepreședinți au candidat și au fost alese doamnele Florica Cherecheș și Dorina Popa. 

,,Mi-am depus candidatura de președinte al organizației, în contextul în care, devenind senator al României, dar reprezentând atât interesele țării cât și interesele comunității bihorene, doresc să îmi asum mai multe responsabilități! OFL Bihor este parte a PNL Bihor, este despre femei prezente în comunitate, puternice, cu realizări profesionale, femei care doresc să schimbe în bine comunitățile din care provin, despre femei dornice să facă politică pentru oameni și nevoile lor! Mulțumesc pentru încrederea acordată! Reușim împreună!”, a declarat Arina Moș în cadrul discursului de prezentare a candidaturii pentru funcția de președinte al OFL Bihor.

Noua configurație a Biroului Politic Județean al OFL Bihor este:

Președinte – Arina Moș

Prim-vicepreședinte – Cherecheș Florica 

Prim-vicepreședinte – Popa Dorina

Vicepreședinte – Pantiș Carmen

Vicepreședinte – Erbașu Mihaela

Vicepreședinte – Neaga Florica

Vicepreședinte – Mateaș Ramona

Vicepreședinte – Curpaș Mariana

Vicepreședinte – Mihalca Georgeta

Vicepreședinte – Afrusinei Ban Adela 

Vicepreședinte – Florea Sanda

Vicepreședinte – Onița Ioana

Vicepreședinte – Tomșe Iaruska

Membru – Dulca Camelia

Membru – Chintovan Florica

Membru – Albu Adina

Membru – Man Florina

Membru – Chimerel Karmen

Membru – Copil Teodora

Membru – Balaj Alina

Membru – Părău Ramona

Membru – Cocerjiuc Dorina

Membru – Opre Ștefania

Membru – Lencar Maria

Membru – Vesa Monica

Membru – Jurca Crina

Membru – Minea Maria Ecaterina

Membru – Popa Zorița

Președinte al Comisiei Județene de Regulament și Statut – Faur Nicoleta

Președinte al Curții Județene de Arbitraj – Serte Georgia

Trezorier – Blaga Valicec Rebeca

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,464FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
999CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

VREMEA

ULTIMELE ȘTIRI