Demisii în bloc ale conducerilor USR și PLUS Bihor

820

Alegerile locale recent încheiate s-au desfășurat într-un cadru atipic, dar acest lucru nu justifică rezultatele proaste înregistrate de Alianță USR PLUS Bihor, transmite Biroul de Comunicare al Aliantei.

 

Timpul pe care îl avem la dispoziție pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie și pentru îndeplinirea tuturor etapelor legale necesare (strângere de semnături, depunere documentații) este foarte scurt ceea ce ne determină să luăm măsuri rapide și ferme pentru pregătirea acestui ultim scrutin electoral. Pentru desfășurarea acestuia în cele mai bune condiții, apreciem că trebuie să asigurăm tuturor membrilor și filialelor locale încredere și stabilitate, necesități dificil de îndeplinit în această perioadă și în acest context.

În acest sens, în urma unei decizii comune, președinții USR Bihor și PLUS Bihor, Silviu Dehelean și Ioana Mihăilă alături de conducerile județene urmează să își depună demisia în cursul zilei de azi, urmând să asigure interimatul până la noi alegeri interne desfășurate în baza prevederilor statutare. În acest fel, organizațiile USR și PLUS Bihor vor decide cum doresc să meargă mai departe.

USR Bihor și PLUS Bihor fac parte dintr-un alt val al politicii românești, aspect care ne obliga în sensul asumării unei atitudini responsabile și corecte atât față de alegătorii noștri cât și față de membrii celor două partide.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.