AUR începe procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis

509
Co-președintele AUR, George Simion
Co-președintele AUR, George Simion

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat astăzi că formațiunea politică pe care o conduce începe demersurile pentru suspendarea din funcție a președintelui României, Klaus Iohannis.

 

Simion a declarat într-o conferință de presă susținută la Palatul Parlamentului că ”mai mulți parlamentari” au promis că vor susține acest demers.

”Vom apela la sutele de mii de români care ne contactează și ne roagă să-l dăm jos pe Iohannis, pentru că o veche vorbă românească spune că pește se împute de la cap.” – a spus liderul AUR.

Conform Constituției pe care domnul Iohannis a încălcat-o în picioare, trebuie să ajungem la alegeri anticipate” – a spus el.

Cei doi lideri AUR au fost însoțiți de parlamentari ai formațiunii, care afișau pancarde pe care scria „Îl dăm jos pe Iohannis pas cu pas. www.josiohannis.ro”

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.