15.3 C
Aleşd
joi, 8 iunie 2023

Arina Moș merge în Parlament în locul lui Gheorghe Carp

Urmărește-ne și pe Google News

În cadrul ședinței Biroului Politic Județean Bihor a  Partidului Național Liberal, care a avut loc ieri, 15 septembrie, viceprimarul municipiului Oradea Arina Moș a primit susținerea politică, fiind mandatată pe un loc eligibil în Senatul României, în urma vacantării prin demisie a poziției ocupate de senatorul Gheorghe Carp, actualmente managerul Spitalului Județean Bihor. 

- Publicitate -

Merg la București hotărâtă să mă pun în slujba orădenilor, a bihorenilor pe care îi asigur încă de pe acum că ușa biroului meu de parlamentar le va fi mereu deschisă. Îmi propun să fiu un parlamentar dinamic, activ, implicat, prezent atât la București cât și în comunitate, astfel încât alegătorii să se simtă cu adevărat reprezentați.

A fost o reală onoare pentru mine să fiu viceprimarul orașuluiOradea, în același timp, sunt convinsă că municipiul este pe mâini bune. Știu că echipa PNL de la conducerea Primăriei rămâne determinată să performeze în interesul orașului, iar realizările, respectiv obiectivele îndrăznețe stabilite pentru acest mandat stau mărturie, în acest sens.” a precizat viceprimarul Arina Moș.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

33,229FaniÎmi place
1,759CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI