Accident rutier GRAV în Satu Mare. Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat sub un TIR

471
 

Un accident între un autoturism și un tir a avut loc în localitatea Moftin județul Satu Mare. Șoferul autoturismului a fost găsit carbonizat.

 

Potrivit ultimelor informații, o persoană a fost găsită decedată. Șoferul TIR-ului a reușit să iasă din cabină. Coliziunea a fost atât de puternică încât cele două mașini au luat foc instantaneu.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD.

Din cauza carosabilului umed, șoferul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat pe contrasens. Autoturismul a intrat pe contrasens, frontal în TIR. Cele două mașini au luat foc instantaneu.

Șoferul TIR-ului a reușit să iasă din cabină înainte de izbucnirea incendiului. Acesta a suferit răni care nu îi pun viața în pericol. În schimb, celălalt șofer a murit carbonizat.

Poliţiştii sătmăreni cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului, din primele cercetări rezultând faptul că autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal sub TIR.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.