(VIDEO + FOTO) Paradă militară la Vadu Crişului

1192

Un numar mare de cetăţeni ai comunei Vadu Crişului au fost prezenţi miercuri 30 noiembrie 2016 la troiţa din centrul localităţii pentru a sărbători Ziua Natională a României.

 

Ceremonia a fost deschisă de prezentarea onorului, salutarea drapelului de luptă, urmată de intonarea Imnului Național. Slujba religioasa a fost oficiată de preotul Mititean Sorin. Profesorul Mălai Florin Olimpiu a evocat evenimentele din 1918, iar in cadrul programului artistic cei prezenţi au putut asculta melodii patriotice interpretate de un tanar talentat, iar corul bisericii ortodoxe a cântat cateva colinde. A urmat apoi festivitatea de depunere de coroane la troiţa ridicată în cinstea eroilor căzuţi în cele două războaie mondiale. Evenimentul s-a terminat cu defilarea gărzii de onoare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.