Tânăra de 23 de ani din Vârciorog surprinsă în timp ce conducea fără permis, pe raza localității Bucuroaia

5161
poliția rutieră -800x500
Foto caracter ilustrativ

Luni, 13 august a.c., la ora 20.10, pe drumul comunal 82, în localitatea Bucuroaia, județul Bihor a fost depistată în trafic o tânără de 23 de ani, din comuna Vârciorog, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot luni, 13 august a.c., la ora 18.10, pe drumul comunal 146, în localitatea Cuzap, polițiștii Biroului Rutier Marghita au depistat în trafic un tânăr localnic de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.