Un șofer băut a lovit un pieton băut care traversa strada fără să se asigure în Vadu Crișului

1798

Un accident de circulație a avut loc sâmbătă în localitatea Vadu Crisului, un pieton de 43 de ani fiind lovit în timp ce traversa strada fără să se asigure.

„Sâmbătă, 28 septembrie, la ora 20.40, pe drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Vadu Crișului, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un bărbat de 43 de ani, din Vadu Crișului, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție și care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure și fără a fi echipat cu elemente reflectorizante”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că bărbatul care conducea autoturismul prezenta o concentrație alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, pietonul prezenta o concentrație alcoolică de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.