Un nou teren multifunctional in Vadu Crisului

951

Dupa teren de minifotbal si de tenis de camp sintetic construit in centrul comunei, in cursul acestei saptamani s-au finalizat lucrarile de constructii a unei noi locatii sportive in Vadu Crisului, in curtea Colegiului Tehnic nr. 1. 

Sportul ne revigorează corpul şi mintea și ne ajută să rămânem sănătoși pentru mai mult timp. Primaria si Consiliul Local Vadu Crisului  a reușit să amenajeze acest teren de sport, într-un an greu, cu atât de multe încercări și provocări.  

Terenul multifunctional are dimensiunile de 42.30 x22.30m si beneficiaza de gazon sintetic special pentru terenuri multifunctionale şi de instalaţie de nocturnă.  

Are o imprejmuire perimetrala cu inaltimea de 6 m si un capac din plasa textila montata pe stalpii perimetrali. Solutia tehnica pentru realizarea instalatiei de iluminat nocturn consta in amplasarea pe exteriorul laturilor lungi ale terenului de sport a cate 6 proiectoare cu led pe fiecare parte, in total 12 bucati. Accesoriile sportive-2 porti de minifotbal cu plase, stalpi si fileu de tenis-au fost si ele  amplasate dupa finalizarea operatiunilor de instalare si marcare a suprafetei sintetice. Totodata terenul beneficiaza de doua banci pentru rezerve si s-a amenajat si zona  din jurul terenului 

Valoarea totala al proiectului a fost de 230.000 lei si finantarea a fost realizat din bugetul comunei Vadu Crisului. În urma acestei investiții vor beneficia cei aproape 900 de elevi ai Colegiului Tehnic din Vadu Crisului, dar şi tinerii din comună, doritori să facă mișcare. 

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.