Tânăra din Vadu Crișului, tâlhărită într-un parc din Oradea! Agresorul a fost reținut

1345
Reținut
Foto caracter ilustrativ

Un bărbat bănuit că ar fi tâlhărit o tânără, într-un parc din Oradea, identificat cu operativitate și reținut de polițiștii orădeni.

Marți, 2 februarie, la ora 07.55, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o tânără de 21 de ani, din comuna Vadu Crișului, că în jurul orei 07.50, în timp ce se deplasa prin Parcul 1 Decembrie din Oradea, un bărbat necunoscut a deposedat-o, prin violență, de un telefon mobil, în valoare de aproximativ 800 de lei, pe care aceasta îl ținea cu ambele mâini, iar apoi, pentru a-și asigura scăparea, a împins-o.

Tânăra a căzut, iar bărbatul a fugit, ulterior aruncând telefonul sustras, acesta fiind recuperat de către o altă persoană și restituit proprietarei.

În urma agresiunii, tânăra a suferit leziuni pentru vindecarea cărora este necesară o zi de îngrijii medicale. 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei împreună cu polițiștii orădeni de la Biroul de Ordine Publică, Biroul Furturi din Auto și cu polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea auidentificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 29 de ani, din comuna Drăgești, județul Bihor.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei l-au reținut pe bărbatul de 29 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Miercuri, 3 februarie, acesta va fi prezentat de polițiștii orădeni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul se va adresa Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celuiîn cauză.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.