Se doteaza centrul de permanenta din Vadu Crisului

647

La sfarsitul anului trecut, in luna decembrie a avut loc semnarea contractului privind dotarea  centrului prin Programul Național de Dezvoltare Locală- P.N.D.L, aflam de la ing.Hasas Ioan, viceprimarul comunei Vadu Crisului.

Valoarea totala a investitiei este de 268.829,23 lei, din care contributia comunei Vadu Crisului este de 68.829,23 lei. In cadrul proiectului centrul de permanenta din comuna a fost dotata cu trusa oftalmologica, scaun tratamentelectrocardiograf portabil Heart Screenstativ perfuzie, paravan mobildulap pentru medicamente 70x84x175., dulap metalic 6 cusete, banca sala de asteptare cu 3 locuri, masa mobila cu 4 roti pivotante, masa examinare ginecologica,canapea examinare combinata,defibrilator clinic CARDIO/AID 360B, ecograf portabil cu doppler, marca HD/Acclarix AX4.

Urmeaza montarea incalzirii centrale.

 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.