Rezultate bune obtinute de tinerii din zona Vadu Crisului la Concursul „KHARISMA”

531

ASOCIAȚIA CULTURALĂ KHARISMA ORADEA in parteneriat cu Palatul Copiilor și Elevilor Oradea și cu susținerea International School of  Oradea, Consiliul Județean Bihor, Direcția  Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor,  Facultatea de Muzică Oradea a organizat in perioada 29-30 iunie 2019 CONCURSUL NAŢIONAL DE INTERPRETARE VOCALĂ EDIȚIA a IV-a, la Oradea, in sala de evenimente din cadrul ERA SHOPPING PARK.

Deschizând calea copiilor către studiul muzicii, chiar dacă au mai mult sau mai puțin talent, investim în dezvoltarea unor viitori oameni mai prezenți, mai expresivi, mai afectuoși, mai solidari, mai darnici, mai toleranți….și înșiruirea poate continua pentru că, arta cântului bucură sufletul, deschide inima și tonifică mintea.

Copii și  tineri cu talent muzical au fost așteptați  de întreaga familie Kharisma, în perioada 29-30 iunie 2019, la cea de-a IV a ediție a Concursului Național de Interpretare Vocală Kharisma.

Concursul Național de Interpretare Vocală Kharisma se adresează copiilor cu vârstele cuprinse între 4 și 18 ani, pregătiți în cadrul Palatelor și cluburilor copiilor din țară, Cluburilor private de muzică, Asociațiilor Culturale, școlilor, liceelor și grădinițelor, dar și tinerilor  cu vârsta peste 18 ani.

Organizatorii au dorit ca activitatea lor să fie, pentru beneficiarii direcţi, interpreţii de muzică ușoară o modalitate de exprimare a pasiunii pentru artă. A fost de asemenea şi un prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între organizatori, participanţi, cadre didactice şi părinţi, publicul oradean, beneficiarii indirecţi ai proiectului.

Organizatorii totodata si au propus să ofere concurenţilor şansa de a evolua pe o scenă deosebită, cu un suport tehnic de inaltă ținută, cu decoruri și o ambianță stimulantă pentru manifestarea actului artistic, precum și în prezența unui juriu profesionist.

De la profesoara Denisa Hoble am aflat ca copii din zona Vadu Crisului au obtinut  rezultate foarte bune in categoriile lor de varsta astfel:

Bulzan Letisia-Trofeul categoriei, Bica Olivia- Trofeul categoriei, loc 2. Sofia Tinc, Simut Maria, Reti Giulia, loc 3. Patricia Miere, Caba Cristina, mentiuni: Maier Karina, Novac Briana și Paula Miere.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.