Rezultate bune la Festivalul Lira (foto)

434
Festivalul Lira-3
 

Festivalului National de Interpretare Vocala si Instrumentala *Lira*  a devenit, unul din evenimentele emblematice ale Maramuresului si al Transilvaniei si  reuneste tineri pentru care MUZICA inseamna dincolo de mirajul scenei un mod de existenta si prilej de noi prietenii. Concursul are trei sectiuni principale: muzica usoara, muzica populara, muzica clasica.

In cadrul Festivalului Muzical Lira  2019, ediția a VII-a, eveniment gazduit de  Casa de Cultura a Orasului Tautii Magheraus Centrul Cultural „Ion Sugariu” Baita in perioada 8-9-10 noiembrie 2019elevii profesoarei Hoble Denisa au obținut următoarele premii la sectiunea muzica usoara:

Nume-Categoria de vârsta-premiul
Olivia Sonia Bica-6 ani-2
Maria Daria Simuț-7 ani-1
Giulia Maria Reti-7 ani-premiul special
Delia Sărăcuț-debut 8 ani-2
Letisia Bulzan-8 ani-mențiune
Paula Miere-9 ani-1
Patricia Miere-9 ani-2
Briana Novac-10 ani-3
Ilinca Meheș-12 ani-3
Festivalul Lira
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.