Primăria și Consiliul Local Vadu-Crisului, Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului, Asociația Simona Kadas organizează vineri, 18 octombrie “Crosul de Toamnă”

399

Primaria si Consiliul Local Vadu-Crisului, Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului, Asociatia Simona Kadas organizeaza in ziua de vineri, 18 octombrie 2019, orele 12,30 Crosul de toamna, pe categorii de varsta cu participarea tinerilor din comuna Vadu-Crisului si localitatile din zona (fara atleti legitimati).

Loc de desfasurare: zona bazei sportive din Vadu-Crisului.

Categoriile de varsta vor fi:

   Sub 6 ani

6-8 ani,

9-10 ani,

11-12 ani,

13-14 ani,

15- 16 ani,

17-19 ani

Concursul se va organiza atat pentru baieti cat si pentru fete. Primii trei de la fiecare grupa de varsta vor fi premiati cu cupe si diplome.

Inscrierile se vor face incepand cu ora 12,00, la sala de sport a comunei.

Important!

1. Participantii vor avea echipament sportiv adecvat alergarii si copie certificat nastere/copie carte identitate.

2. Aviz medical de la medicul de familie cu specificatia*clinic sanatos*, mentionandu-se dupa caz, si patologia cronica a copilului, in conf. cu Ordinul ministrului educatie, cercetarii, tineretului si sportului si al ministrului sanatatii nr.5298/1668/2011 modificat.Avizele se vor lua tabelar, la nivel de clasa/an/medic familie in vederea evitarii perturbarii programul med. de familie.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.