Piața din Vadu Crișului se închide din cauza coronavirusului

929
Piața din Vadu Crișului

Activitatea Pieței Saptamanale din Vadu Crișului va fi sistată în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului de tip nou – COVID-19. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul localității, Dorel Cosma.

„O acţiune importantă în prevenirea răspândirii virusului de tip nou este închiderea pentru o perioadă a Pieţii Săptămânale din Vadu Crișului.”, a anunțat primarul Dorel Cosma.

Totodată, va fii sistată și desfășurarea de activități culturale până pe 31 martie 2020 cu posibilitatea de prelungire.

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.